Incertesa entre les famílies amb menors usuaris del fisioterapeuta de Torrent

Avapace recorda que “no és normal tancar-se en una altra estança a soles amb el menor”

Incertesa entre les famílies amb menors usuaris del fisioterapeuta de Torrent / À Punt NTC

La Casa de la Dona de Torrent no és l’únic lloc on el presumpte agressor prestava serveis de fisioteràpia a menors. També treballava en altres centres educatius de la població i, a més, À Punt Mèdia ha pogut confirmar en exclusiva que va fundar un club d'esport adaptat pel qual han passat més d'un centenar de xiquets i xiquetes amb diversitat funcional.

Des del club asseguren que des de fa un any i mig està desvinculat de l'entitat i que, quan hi treballava com a monitor, ho feia a l'aire lliure i no es va quedar mai a soles amb els menors. Aquesta situació ha provocat una gran incertesa i preocupació entre pares i mares dels menors que han tingut sessions amb el ja empresonat.

La policia està contactant amb altres famílies usuàries per a saber si podrien haver-se produït més casos. Aquest succés també ha provocat la reacció dels professionals de l’atenció primerenca. Des d’Avapace, l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral, la fisioterapeuta Inma Alegre ha recordat que no és habitual fer una sessió sense la presència dels progenitors "ja que la idea és que els progenitors després puguen extrapolar les activitats i fer-les a casa".

Des de l'associació han alertat a les famílies que recorren a aquests serveis que “no és normal tancar-se en una altra estança a soles amb el menor”. En Avapace ja fa anys que van canviar el model de treball i ara acudeixen a l’entorn natural del menor per a fer les sessions.

També et pot interessar

stats