Dos incendis a Paiporta i Torrevella deixen sis ferits

El més greu és un home que s'ha precipitat des d'un quart pis per a fugir del foc a la localitat de l'Horta Sud.

Imatge de portada: Una de les vivendes afectades a Paiporta (Ajuntament de Paiporta)

Dos incendis a Paiporta (Horta Sud) i Torrevella (Baix Segura) han deixat sis ferits. El més greu dels dos incidents s'ha registrat a Paiporta, on cinc persones han resultat ferides en un incendi ocorregut aquesta matinada en un edifici. Els ferits han hagut de ser traslladats a un centre hospitalari, segons ha confirmat Emergències de la Generalitat. El foc s'ha declarat a les 02:06 hores per causes desconegudes i ja ha sigut controlat pels bombers del Consorci Provincial de València.

Al lloc dels fets s'han desplaçat quatre dotacions d'efectius antiincendis dels parcs de Torrent, Catarroja i Paterna, i també s'hi han mobilitzat quatre ambulàncies –tres SAMU i una de suport vital bàsic– per a traslladar les persones ferides a l'hospital.

Els bombers treballen en una de les vivendes de l'edifici de Paiporta afectat per l'incendi / Consorci Provincial de Bombers de València

El cap de guàrdia del Consorci Provincial de Bombers de València, Luis Alegre, ha explicat que el ferit més greu es l'home que s'ha precipitat des d'un quart pis per a fugir de les flames. “Tenia les mans cremades i, a més, el politraumatisme que li ha generat la caiguda”, ha comentat. “Per sort, un vehicle ha esmortit el colp, en part”, ha afegit. El succés ha deixat també dos afectats per inhalació de fum.

L'Ajuntament de Paiporta ha reallotjat d'urgència en un hotel el veïnat afectat per l'incendi i treballa junt amb la Generalitat per a trobar alternatives habitacionals per a les famílies que no poden tornar a casa. Mentrestant, els serveis municipals netegen i condicionen les zones comunes de l'edifici i restableixen el subministrament elèctric, segons ha informat el consistori en un comunicat.

A Torrevella, mentrestant, un home ha resultat ferit en l'incendi d'un habitatge aquest dimarts al matí. El Consorci Provincial de Bombers d'Alacant ha detallat que el succés ha tingut lloc en un seté pis d'un edifici al carrer de La Loma d'aquesta ciutat del Baix Segura. L'avís l'han donat els veïns, i segons informen els bombers, a l'interior de l'habitatge se sentia com el ferit demanava auxili.

L'incendi de Torrevella ha tingut lloc en una vivenda del carrer de La Loma / Bombers Alacant

També et pot interessar

stats