Dos incendis amenacen el parc nacional de Guadarrama

13 mitjans aeris i diverses brigades d'especialistes lluiten contra les flames que amenacen el parc natural.

13 mitjans aeris i diverses brigades d'especialistes lluiten contra les flames que amenacen el parc natural
13 mitjans aeris i diverses brigades d'especialistes lluiten contra les flames que amenacen el parc natural / Cristina Díaz (Efe)

El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha desplaçat aquest diumenge un total de 13 mitjans aeris i diverses brigades d'especialistes, per a ajudar a extingir un incendi a la Comunitat de Madrid i un altre a Segòvia que amenacen el parc nacional de Guadarrama. 

L'incendi forestal s'ha declarat aquesta vesprada a Miraflores de la Sierra, prop del parc nacional, on els bombers de la Comunitat de Madrid han traslladat un ampli dispositiu per a evitar que les flames arriben als pinars de l'espai protegit.

El fum ha obligat a tallar des de les 14:00 hores la carretera M-611 entre els quilòmetres 6 i 32 en ambdós sentits, segons ha informat la Direcció General de Trànsit, i s'aconsella als conductors evitar aquesta via per a facilitar la tasca dels bombers.

Un poc més tard, un altre incendi declarat a la província de Segòvia tornava a amenaçar el parc nacional de Guadarrama. En aquest cas, el foc ha començat en uns pinars pròxims al Real Sitio de San Ildefonso-La Granja, declarats reserva de la biosfera.

També et pot interessar

stats