Els bombers donen per controlat l'incendi que crema des de diumenge una nau de calcer d'Elx

Els efectius, que han evitat que el foc es propagara a les instal·lacions pròximes, continuen refredant la zona

Dos efectius de bombers durant les tasques d'extinció d'aquesta passada nit
Dos efectius de bombers durant les tasques d'extinció d'aquesta passada nit / Consorci de Bombers d'Alacant
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
23 d'abril 2023 - 21:06 Actualitzat: 24 d'abril 2023 - 14:47

El foc que, des d'aquest diumenge a les huit de la vesprada més o menys, cremava una nau industrial del polígon de Torrellano d'Elx, està controlat, però els efectius continuen treballant per a refrescar les instal·lacions i extingir-lo.

Fonts del Consorci de Bombers d'Alacant han apuntat que la nau de calcer "ha quedat totalment afectada", encara que el treball dels bombers ha permés "evitar que l'incendi es propagara a les naus adjacents".

El material acumulat a l'interior de les instal·lacions, en tractar-se d'una empresa de calcer, va provocar unes flames enormes i una columna de fum negre que, fins que es va fer de nit, podia veure's des d'uns quants quilòmetres de distància.

Un bomber tracta, des de fora de la nau industrial, de rebaixar les flames que es van estendre ràpidament per l'interior de la fàbrica de calcer
Un bomber tracta, des de fora de la nau industrial, de rebaixar les flames que es van estendre ràpidament per l'interior de la fàbrica de calcer / Consorci de Bombers d'Alacant

Dos vigilants de seguretat de la nau, on no hi havia cap altre treballador en el moment en què van sorgir les flames, han requerit atenció sanitària per inhalació de fum.

En declarar-se l'incendi, un ampli dispositiu de bombers dels parcs d'Elx, Crevillent i Sant Vicent del Raspeig es va desplaçar fins al polígon per a evitar que el foc arribara a més naus.

També et pot interessar

stats