Un incendi en una granja avícola a Sinarques crema una nau amb animals i fereix dos bombers

Set dotacions i diversos comandaments del Consorci Provincial de Bombers hi han intervingut. L'equip sanitari d'una unitat de suport vital bàsic ha assistit dos bombers

Incendi a una granja de pollastres, aquesta vesprada de dijous a Sinarcas
Incendi en una granja de pollastres la vesprada de dijous a Sinarques / Consorcio Provincial de Bomberos

Personal del Consorci Provincial de Bombers de València ha intervingut aquest dijous en les tasques d'extinció d'un incendi declarat cap al migdia en una granja avícola, a Sinarques, a la Plana d'Utiel-Requena.

L'equip sanitari d'una unitat de suport vital bàsic ha assistit dos bombers, un de 38 anys per contusió toràcica i un altre de 32 anys per inhalació de fum. Tots dos han sigut traslladats a l'Hospital de Requena en una ambulància convencional TNA. L'ambulància SVB continua al lloc de l'incendi de manera preventiva.

El foc s'ha produït en l'empresa Huevos Guillén. D’un total d’11 naus, només una amb animals vius (més de 8.000 gallines) s’hi ha vist afectada. Tres naus més, que estan afectades en menor mesura i no tenen animals a l'interior, estan dedicades a altres funcions com l'embalatge. 

D’altra banda, cal destacar que s’hi han protegit i salvat altres naus considerades clau per al negoci, així com cinc dedicades a animals vius i una dedicada a pinsos.

Imatge aèria de les naus de l'empresa Huevos Guillén, a Sinarques
Imatge aèria de les naus de l'empresa Huevos Guillén, a Sinarques / Google Maps

En els treballs d'extinció treballen set dotacions de bombers i diversos comandaments del consorci provincial, així com unitats de bombers forestals de GVA-Sgise.

Imatge de la granja avícola de Sinarques afectada per les flames
Imatge de la granja avícola de Sinarques afectada per les flames / Bombers València

També et pot interessar

stats