Incendi en un hotel de Barcelona amb un mort i quatre ferits, dos després de llançar-se des de les finestres

La víctima mortal va ser evacuada a l'Hospital Clínic de Barcelona en estat crític a causa de cremades i inhalació de fum

Incendi ja extingit a l'hotel Coronat, al carrer Nou de la Rambla de Barcelona / Efe
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
12 de febrer 2022 - 20:06 Actualitzat: 13 de febrer 2022 - 13:58

Una persona ha mort, dues han resultat ferides greus i dues més de diversa consideració en un incendi ja extingit a l'hotel Coronado, al carrer Nou de la Rambla de Barcelona. Membres de la plantilla de l'hotel han escampat matalassos al carrer i dos clients han saltat per la finestra des d'una tercera planta per a fugir de les flames.

La víctima mortal, que van trobar en l'interior de l'edifici, va ser evacuada a l'Hospital Clínic de Barcelona en estat crític a causa de cremades i inhalació de fum.

El foc s'ha produït aquest dissabte, per causes que encara es desconeixen, en una de les habitacions de la tercera planta de l'hotel, i hi ha una recerca oberta per a aclarir els fets. El servei de Bombers municipal han rebut l'avís a les 12:56 hores i s'hi han desplaçat deu dotacions, que han donat l'incendi per extingit abans de les 15 hores.

Les flames han afectat l'habitació on s'ha originat el foc i el corredor, la resta d'habitacions solament han quedat afectades pel fum.

Al lloc, entre altres efectius d'emergències, s'ha desplaçat un equip municipal del Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona (Cuesb), que ha atés després del desallotjament de l'hotel 17 persones, totes turistes

També et pot interessar

stats