Incautades cent tones de carn i més de 15.000 pernils en Alzira i Bocairent

Una empresa il·legal reciclava peces de carn caducades i les tornava a envasar amb noves dates de caducitat.

La Guàrdia Civil immobilitza cent tones de carn i més de 15.000 pernils d'una empresa il·legal.
La Guàrdia Civil immobilitza cent tones de carn i més de 15.000 pernils d'una empresa il·legal.

La Conselleria de Sanitat ha immobilitzat vora cent tones de carn d'una empresa il·legal d'Alzira i més de 15.000 pernils que la mateixa mercantil tenia a Bocairent. L'empresa reciclava peces de carn caducades i les tornava a envasar amb noves dates de caducitat. Els pernils s'emmagatzemaven sense embolcall, plens de greix i brutícia. S'ha decretat el tancament de l'empresa i el cessament immediat de l'activitat. La Conselleria de Sanitat ha confirmat que la firma no tenia autorització ni havia passat cap registre sanitari, i que les condicions higièniques dels magatzems eren molt deficients. No és possible determinar ni l'origen ni la destinació dels productes. La Guàrdia Civil ha obert una investigació perquè aquesta empresa d'Alzira té vincles amb altres de la Comunitat Valenciana i de la resta d'Espanya. Una nau de la mateixa empresa a Bocairent, a la Vall d'Albaida, també ha sigut clausurada.

La Conselleria de Sanitat ha immobilitzat vora cent tones de carn d'una empresa il·legal d'Alzira i més de 15.000 pernils que la mateixa mercantil tenia a Bocairent. L'empresa reciclava peces de carn caducades i les tornava a envasar amb noves dates de caducitat. Els pernils s'emmagatzemaven sense embolcall, plens de greix i brutícia.   

S'ha decretat el tancament de l'empresa i el cessament immediat de l'activitat. La Conselleria de Sanitat ha confirmat que la firma no tenia autorització ni havia passat cap registre sanitari, i que les condicions higièniques dels magatzems eren molt deficients. 

No és possible determinar ni l'origen ni la destinació dels productes. La Guàrdia Civil ha obert una investigació perquè aquesta empresa d'Alzira té vincles amb altres de la Comunitat Valenciana i de la resta d'Espanya. Una nau de la mateixa empresa a Bocairent, a la Vall d'Albaida, també ha sigut clausurada.

També et pot interessar

stats