Inauguren la Casa de la Ciència, l'aparador de divulgació científica del CSIC a la Comunitat Valenciana

L’espai acostarà la ciència als ciutadans amb l'objectiu d'augmentar l'interés de tots per la investigació i el progrés tecnològic.

Casa de la Ciència, delegació del Centre Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) a la Comunitat Valenciana, al centre de la ciutat de València
Casa de la Ciència, delegació del Centre Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) a la Comunitat Valenciana, al centre de la ciutat de València

La nova Casa de la Ciència del CSIC ha sigut inaugurada hui, 3 de setembre, pel ministre de Ciència, Innovació i Universitats, Pedro Duque. L'objectiu de l'espai és convertir-se en el centre de referència de divulgació científica a la Comunitat Valenciana. La Casa de la Ciència es farà servir de vincle entre els científics dels onze centres del CSIC a la nostra comunitat i la ciutadania, amb la intenció d'augmentar l'interés de la població per la recerca científica i el progrés tecnològic.

El nou espai divulgatiu està situat en la delegació del Centre Superior de Recerques Científiques (CSIC) a la Comunitat Valenciana, al centre de la ciutat de València.

A la inauguració també han assistit el president de la Generalitat, Ximo Puig; el conseller d'Educació, Vicent Marzà; la consellera de Sanitat, Ana Barceló, i l'alcalde de València, Joan Ribó. Durant l'acte també s'ha inaugurat l'exposició "Art rupestre a l'Arc Mediterrani: 20é aniversari de la Declaració de Patrimoni Mundial de l'Art Rupestre".

Un altre centre nacional similar i amb el mateix objectiu es troba a Sevilla. El Museu Casa de la Ciència de Sevilla també pertany al Consell Superior de Recerques Científiques (CSIC). Des del 2008, la Casa de la Ciència del CSIC a Sevilla es presenta com un espai obert de divulgació científica, oci educatiu i cultural per a tota la ciutadania. Els continguts s'inspiren en l'experiència, bagatge i qualitat investigadora d'aquesta institució científica.

També et pot interessar

stats