Impulsen un concurs per a dissenyar un emoji de la Dama d'Elx

Volen crear una emoticona universal de l'obra mestra de l'art ibèric per a difondre els encants de la ciutat.

Impulsen un concurs per a dissenyar un emoji de la Dama d\'Elx
Impulsen un concurs per a dissenyar un emoji de la Dama d'Elx

La Dama d'Elx, obra mestra de l'art ibèric, vol tindre el seu propi emoji o sticker per a mòbils i xarxes socials amb la finalitat de difondre els encants de la ciutat del Baix Vinalopó "en tot el món".

Per això, l'Ajuntament, juntament amb la Reial Orde de la Dama i altres grups interessats, com El Corte Inglés i Grupo Antón Comunicación, han impulsat un concurs per a dissenyar-los. Hi podran participar tant adults com joves matriculats en instituts i col·legis de la ciutat, fins al 22 de febrer.

La regidora d'Educació, María José Martínez, ha afirmat en roda de premsa que amb aquesta iniciativa es pretén "fomentar el coneixement i la majestuositat de la Dama d'Elx". Per la seua part, el vicepresident de la Reial Orde, Manuel Soriano, ha assenyalat que volen introduir el disseny de l'emoticona triada en un emoji per a xarxes socials, igual com han fet amb altres icones de ciutats importants, com la paella de València.

Els premis es divideixen en tres categories: l'alumne de primària guanyador rebrà una cistella de material de dibuix i pintura, l'estudiant de secundària una tauleta i la persona adulta obtindrà una retribució de 300 euros.

També et pot interessar

stats