Impactant atracament amb arma blanca en un supermercat a Riba-roja de Túria

El lladre va perpetrar el robatori a plena llum del dia, amb l'espai comercial ple de clients, i va fugir quan el personal va tractar d'impedir-ho

Impactants imatges d'un atracament en un supermercat de Riba-roja
22 d'agost 2021 - 08:32

Un home vestit de negre armat amb una arma blanca va atracar un supermercat de Riba-roja, al Camp de Túria, al voltant de les 17:00 hores d'aquest dissabte. El robatori tenia lloc a plena llum del dia i amb l'establiment ple de clients.

La Guàrdia Civil i la Policia busquen l'autor, de mitjana edat, qui va reaccionar amb violència quan el personal del supermercat va tractar d'impedir l'atracament, i després va fugir en un Opel Kadett roig en direcció Manises.

En les imatges, que va poder gravar un testimoni amb un telèfon mòbil, s'escolten crits dels clients i s'hi pot apreciar la ràpida i valenta reacció d'alguns treballadors. En concret un dels empleats del supermercat va acostar-se a l'atracador, qui va reaccionar de manera violenta provocant un moment de pànic. Gràcies al coratge d'aquest treballador, qui no pareix estar ferit de gravetat, l'autor va decidir fugir.

També et pot interessar

stats