Igualtat forma 300 professionals en la prevenció de l'abús infantil

L’objectiu és proporcionar-los recomanacions i eines per a la prevenció, la identificació i la resposta davant d’aquest tipus d’agressió.

Igualtat forma 300 professionals en la prevenció de l\'abús infantil
Igualtat forma 300 professionals en la prevenció de l'abús infantil

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha format 300 professionals de l’àmbit de la infància i de l’adolescència més vulnerable en prevenció i intervenció de l’abús sexual infantil.

En total, s’han impartit tres cursos, l’objectiu dels quals és proporcionar recomanacions i eines per a la prevenció, la identificació i la resposta davant de l’abús sexual infantil. 

Segons la directora general d’Infància i Adolescència, Rosa Molero, l’abús sexual és ‘‘una de les formes més greus de violència, tant per la seua prevalença com pels efectes que provoca en la vida de les persones agredides’’.

Molero la destacat la ‘‘qualitat i l'abast’’ d’aquesta acció formativa, perquè els participants han tingut l’oportunitat d’analitzar perspectives ‘‘rellevants i especialitzades’’. Així mateix, han pogut assolir el coneixement de conceptes per a la detecció, la identificació i la intervenció, i abordar aplicacions clíniques i l’estabilització de símptomes.

També et pot interessar

stats