Igualtat crearà un servei centralitzat de manteniment dels seus centres

La iniciativa preveu contractar 84 professionals i oferirà un servei d'incidències les 24 hores.

Imatge d'arxiu d'un usuari d'un centre
Imatge d'arxiu d'un usuari d'un centre / Facebook: Conselleria d'Igualtat

La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives crearà per primera vegada un servei centralitzat de manteniment i millora de les instal·lacions i de l'equipament dels centres públics de la seua xarxa amb una dotació de quatre milions d'euros anuals.

Per a dur a terme aquesta iniciativa, s'ha previst la contractació de 84 professionals, dels quals almenys un terç seran persones de col·lectius vulnerables o amb difícil accés a l'ocupació.

El director general d'Infraestructures de Serveis Socials, Enric Juan, ha explicat que l'objectiu és oferir a tots els centres un servei centralitzat que puga resoldre qualsevol problema a les instal·lacions, amb un servei d'incidències les 24 hores del dia.

A més, Juan ha afegit que amb aquesta acció es pretén mantindre els centres en un estat de "conservació i confort òptim per a garantir el benestar de les persones residents".

Amb aquesta finalitat, l'empresa adjudicatària elaborarà informes i auditories de tots els centres, amb propostes per a incloure millores o per a optimitzar l'eficiència energètica.

Els criteris de valoració per a l'adjudicació puntuaran la contractació de joves extutelats de la Generalitat i els lots corresponents a la jardineria estaran reservats a empreses d'inserció o centres especials d'ocupació per a persones amb diversitat funcional.

També et pot interessar

stats