Identifiquen en un súper d'Onda sis persones que havien d'estar confinades

Els infractors s'enfronten ara a multes que poden arribar als 30.000 euros per no romandre en els seus domicilis.

Imatge del corredor d'un supermercat
Imatge del corredor d'un supermercat

La Policia Local d'Onda va identificar en un supermercat la setmana passada sis persones veïnes del municipi que havien d'estar en quarantena per haver tingut contacte amb positius en coronavirus. No obstant això, continuaven fent vida normal al carrer i els van sorprendre després que altres veïns els delataren.

Segons han informat fonts del consistori en un comunicat, després dels avisos de ciutadans a la Policia, els infractors van ser interceptats in fraganti comprant. Els agents els van identificar i els van proposar per a la sanció més alta, que pot arribar als 30.000 euros, a més de donar part a la Conselleria de Sanitat amb la finalitat que puga iniciar qualsevol actuació en defensa de la salut pública.

D'altra banda, s'està vigilant una altra família del municipi després de la informació facilitada per un dels centres de salut alertant que, igual que en el primer cas, diversos pacients feien cas omís a les indicacions dels facultatius de quesdar-se confinats en els seus domicilis.

Sobre aquest tema, l'edil de Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, ha agraït la tasca policial i ha comentat que “quan el sentit comú i la responsabilitat ciutadana fallen, acudeix la policia per a tallar d'arrel l'incivisme. Aquesta pandèmia sol la superarem si tots posem de la nostra part i deixem de costat els comportaments egoistes i insolidaris”.

També et pot interessar

stats