Identifiquen un ‘influencer’ després d’escalar un edifici de Benidorm i gravar-ho

L’escena va ser gravada pel xic mateix i per diversos testimonis, els quals van telefonar el servei d’emergències 112 pel temor que caiguera a terra.

VÍDEO | Identifiquen un ‘influencer’ després d’escalar un edifici de Benidorm i gravar-ho

El jove britànic conegut com The Little Nuisance publica en les seues xarxes socials: “merda estúpida que no hauria d’estar fent”. L’última d’aquestes li va costar passar per la comissaria de Benidorm, on va ser identificat després d’escalar un edifici de 14 altures.

L’escena va ser gravada pel xic mateix i per diversos testimonis, els quals van telefonar el servei d’emergències 112 pel temor que caiguera a terra. Poc després, un dispositiu de la Policia Nacional es va presentar a l’avinguda d’Alfonso Puchades, on es troba l’edifici escollit pel jove temerari. Pel que sembla, l’escalador es tracta d’un influenciador que penja en la xarxa social el seu domini a les altures. En l’actualitat el seu compte d’Instagram està bloquejat, però el seu canal de Youtube acumula més de 5.000 subscriptors.

Els agents van instar el xic, de 19 anys, a posar-se en un lloc segur i, en mancar de documentació que acreditara la seua identitat, va ser traslladat a la comissaria. Una vegada la policia va comprovar-ne les dades el deixà en llibertat, ja que escalar un edifici no està tipificat en cap il·lícit penal.

També et pot interessar

stats