Identifiquen els primers sospitosos per l'agressió sexual en grup a una dona a Mislata

La Policia Nacional considera que entre quatre i sis homes van agredir la víctima, una dona de 39 anys amb discapacitat psíquica

Un vehicle patrulla de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu
Un vehicle patrulla de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu / Europa Press

La Policia Nacional ha identificat diverses persones per la presumpta agressió sexual en grup a una dona que vivia en un camió, en un descampat, entre les localitats valencianes de Mislata i Xirivella, encara que en queden més per investigar. Així ho ha confirmat aquest dijous la delegada del govern a la Comunitat Valenciana, Gloria Calero en una roda de premsa en què ha destacat que la investigació continua oberta i que de moment no es facilitaran més dades per a no interferir en el procés.

Els fets van ocórrer el passat 3 de gener i tenen com a víctima una dona de 39 anys amb una discapacitat psíquica. Segons les primeres investigacions policials. en l'agressió podrien haver participat entre entre quatre i sis homes.

Aquest dijous la delegada del govern ha evitat qualificar el cas com una situació de violència masclista i s'ha limitat a referir que "tot està en investigació".

També et pot interessar

stats