Identifiquen l'home que va difondre una foto i dades de la víctima de La Manada

El sospitós té 40 anys, resideix a Barcelona i va usar el wifi d'una veïna per a fer la filtració.

Concentració davant la Ciutat de Justícia de València en contra de la sentència de La Manada
Concentració davant la Ciutat de Justícia de València en contra de la sentència de La Manada / Carolina Salvador

El jutjat té ja la identitat de l'home que va difondre la fotografia i dades personals de la víctima de La Manada després que agents de la Unitat Central de Ciberdelinqüència de la Policia Nacional hagen aconseguit identificar-ho.

Segons publica el diari El Periódico, es tracta d'un home de 40 anys anomenat Eric i resident a Barcelona. També s'ha sabut que l'home és seguidor de la Legió i que va usar el wifi d'una veïna per a connectar-se a Internet i humiliar la jove.

Les fonts policials han confirmat que aquest home va ser identificat fa molt de temps i que els agents van informar el jutjat de Madrid que porta el cas dels resultats de les seues investigacions. El sospitós no va ser detingut.

El tribunal que va jutjar els fets, ocorreguts en les festes de Sant Fermí de 2016, no va incloure en la sentència cap dada personal de la jove que va ser agredida sexualment per cinc homes, als quals es va condemnar a 9 anys de presó i que actualment es troben llibertat provisional.

Poc després de fer-se pública la sentència, la jove va denunciar la difusió de dades personals i missatges amenaçadors en mitjans de comunicació digitals i xarxes socials. 

També et pot interessar

stats