Identificat un conductor embriac que circulava a 213 quilòmetres per hora per l'AP-7 a l'altura d'Alacant

L'home, de nacionalitat espanyola, s'enfronta a una condemna que pot arribar als sis mesos de presó i fins als quatre anys de pèrdua del permís de conduir, segons l'institut armat

Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Guàrdia Civil
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Guàrdia Civil / Europa Press

La Guàrdia Civil ha investigat un conductor de 55 anys per circular presumptament sota la influència de begudes alcohòliques i a 213 km/h per l'autovia AP-7, en el terme municipal d'Alacant, mentre superava en més de 90 km/h el límit establit per a aquest tram de la via, la qual cosa va fer saltar el radar.

L'home, de nacionalitat espanyola, s'enfronta a una condemna que pot arribar als sis mesos de presó i fins als quatre anys de pèrdua del permís de conduir, segons ha informat aquest dilluns la Guàrdia Civil en un comunicat.

Els fets van ocórrer el passat dia 18, quan una patrulla de l'Agrupació del Subsector de Trànsit d'Alacant duia a terme labors de vigilància i de control de velocitat en una zona limitada a 120 quilòmetres per hora i es va activar el radar quan un turisme circulava a 213 quilòmetres per hora.

Els agents van fer l'alto al cotxe i van identificar el conductor. A més, li van fer les proves de detecció del consum d'alcohol i drogues, en què va donar "una taxa positiva de 0,50 mg/l d'alcohol en aire expirat. Per contra, no va donar positiu en el consum d'estupefaents", segons la nota de premsa.

L'investigat, al qual li imputen els presumptes delictes de conducció de vehicle a motor amb excés de velocitat i sota la influència de begudes alcohòliques, ha passat aquest dilluns a disposició judicial.

També et pot interessar

stats