La IA i les energies renovables estaran en l'oferta d'FP per al curs que ve

La Conselleria d'Educació oferirà 46 nous cicles de formació professional per al curs 2024-25

Centre de FP en una imatge d'arxiu
Centre d'FP en una imatge d'arxiu / Europa Press

El curs que ve serà possible matricular-se en 46 nous cicles de formació professional (FP) a la Comunitat Valenciana. A més, segons informa la web de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació, s'implantarà el torn semipresencial en 42 cicles que ja tenen previst el torn ordinari.

Entre les branques dels nous cicles oferits, destaca la Informàtica i la Comunicació, amb 18 cicles nous. Li segueix, amb 6 i 5 respectivament, la família de Comerç i Màrqueting i la de Servicis Socioculturals i a la Comunitat. També hi haurà quatre nous cicles de Seguretat i Medi Ambient, tres d'Imatge Personal o dos d'Activitats Físiques i Esportives.

A més, la demanda creixent de cicles formatius es traduirà en 11 noves unitats o aules per a cicles ja existents. Per contra, se'n suprimeixen sis.

Quatre cicles formatius deixaran d'impartir-se

D'altra banda, es donaran de baixa quatre cicles de formació professional. A l'Alfàs del Pi (Marina Baixa) es deixarà d'impartir el cicle d'FP bàsica d'Informàtica d'Oficina. A Elx ja no s'oferirà el cicle de Cuina i Restauració de l'IES Tirant lo Blanc i tampoc s'impartirà el de Fabricació i Ennobliment de Productes Tèxtils a l'IES Cotes Baixes d'Alcoi. L'altre cicle que desapareix és el de Posicionament SEO a Vilafranca.

Nous cursos d'especialització en big data

Entre la nova proposta de formació professional també hi ha 11 nous cursos d'especialització, entre els quals destaca el d'Intel·ligència Artificial i big data que s'impartirà a Torrent o el de Posicionament SEO al Port de Sagunt.

També et pot interessar

stats