Retencions quilomètriques a l'A-7 a Manises pel xoc d’un camió contra la mitjana

A la CV-500, a l’altura de Sueca, un accident entre dos vehicles ha causat una víctima mortal

Imatge de les càmeres de la DGT de les retencions a l'A-7
Imatge de les càmeres de la DGT de les retencions a l'A-7 / DGT

Un accident a l’A-7 a l’altura de Manises (Horta Sud) està causant retencions quilomètriques en totes dues direccions aquest dimarts a la vesprada. Segons ha explicat a À Punt NTC la Direcció General de Trànsit, un camió que transportava taulells i que es dirigia cap a Alacant ha xocat contra la mitjana i ha escampat una part de la càrrega que transportava a l'altra part de l'autovia en sentit Barcelona.

A més, l'accident està causant també dos quilòmetres de retencions i circulació lenta a l'A-3 en els vehicles que venen de Madrid i també dels conductors que ixen de Valencià per a incorporar-se a l'A-7. 

El conductor del camió, de 38 anys, ha resultat ferit de diversa consideració i ja l'han traslladat per politraumatisme a l'Hospital General Universitari de València en l'ambulància de suport vital avançat, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

D’altra banda, un accident entre dos vehicles a la CV-500 a Sueca (Ribera Baixa) ha acabat amb una víctima mortal. La víctima mortal d'aquest accident és un home de 86 anys. L'accident s'ha produït en col·lisionar dos vehicles al quilòmetre 25 de l'esmentada carretera. En el mateix sinistre ha resultat ferida una jove de 23 anys.

També et pot interessar

stats