Deu ferits en dos accidents de trànsit a Museros i les Useres

El més greu va tindre lloc a la carretera que connecta Massamagrell i Massalfassar, on els bombers van extraure huit viatgers dels vehicles que van xocar

WhatsApp Image 2023 05 14 at 20.48.58(1)
Carretera CV-32 / Google Maps
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
14 de maig 2023 - 21:07 Actualitzat: 15 de maig 2023 - 09:49

Huit persones han resultat ferides aquest diumenge de vesprada, en xocar dos vehicles de manera frontal. L'accident de trànsit s'ha produït a la carretera CV-32, que uneix Massamagrell i Massalfassar, concretament en un punt situat en el terme municipal de Museros (Horta Nord).

A quatre de les persones ferides les han traslladades a l'Hospital La Fe i a quatre més, a l'Hospital Clínic. Una de les víctimes té un pronòstic greu, segons fonts de la Conselleria de Sanitat.

Bombers de fins a quatre parcs

Per a extraure els ferits van caldre equips de bombers de fins a quatre parcs de bombers. Efectius de la Pobla de Farnals, Montcada, Burjassot i Sagunt van intervindre en les tasques de rescat.

Aquest accident de Museros ocorria poc després d'un altre que també deixava dues persones ferides. Va ser a la CV-159, al terme de les Useres (Alcalatén), com confirmen des del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

En arribar al punt del sinistre, els equips mèdics van assistir una dona, de 44 anys, i un home, de 57, per contusió cranial. Els dos ferits van ser traslladats a l'Hospital General de Castelló.

També et pot interessar

stats