Hui serà notícia | 11.01.2019

Principals titulars de la jornada de divendres, 11 de gener de 2019.

VÍDEO | Hui serà notícia | 11.01.2019

Pedro Sánchez presenta els pressupostos generals de l’Estat en el Consell de Ministres

Pedro Sánchez presenta els pressupostos generals de l’Estat en el Consell de Ministres

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, presenta aquest divendres en el Consell de Ministres el projecte de llei de pressupostos generals de l’Estat d’enguany a pesar de no tindre garantits els suports necessaris perquè comence la tramitació parlamentària.

El fred ja ha arribat

El fred ja ha arribat

La massa d’aire fred ha arribat aquest dijous, i ha fet que les temperatures màximes de dijous baixen entre 5 i 10 graus respecte dels valors de dimecres. Els termòmetres han caigut aquesta nit fins als 4 graus negatius. A Vistabella del Maestrat han arribat als 11 graus negatius i a localitats de la Vall d’Albaida, com ara Guadasséquies, el termòmetre ha marcat 5 graus per davall de zero... A Alzira, a la Ribera Alta, s’han quedat en 4 graus sota zero.

Noves parades de Metrovalència

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) informa que, a causa de la vaga convocada, aquest divendres hi haurà serveis mínims de Metrovalència en tres franges horàries: d’11:00 a 12:00 hores del migdia, de 19:15 a 21:00 hores i de 22:00 a 04:00 hores de la matinada. Dissabte i diumenge també hi haurà paraes en diverses franges. I en el TRAM d’Alacant, les parades es faran demà dissabte de 19:00 a 24:00 hores.

Demanen acusar un testimoni de l’agressió sexual de Callosa d’en Sarrià per omissió de denúncia

Demanen acusar un testimoni de l’agressió sexual de Callosa d’en Sarrià per omissió de denúncia

L’advocat de la víctima de La Manada de Callosa d’en Sarrià demana aquest divendres que s’amplie l’acusació contra un testimoni del cas per omissió de denúncia. L’home assegura que va socórrer la jove a Benidorm però, finalment, la va deixar anar-se’n amb els agressors a Callosa d’en Sarrià, municipi on es va consumar la violació en grup. El testimoni no va telefonar a la policia.

També et pot interessar

stats