Hui s'ha obert el termini del sorteig de 360 entrades per a veure les mascletaes al balcó de l'Ajuntament

Hui s'ha obert el termini del sorteig de 360 entrades per a veure les mascletades al balcó de l'Ajuntament

Les mascletaes es viuen com un compte arrere per a la setmana fallera i omplin la plaça de l'Ajuntament cada dia. Des de fa tres anys, els ciutadans empadronats a València poden accedir mitjançant un sorteig de 20 entrades cada dia a aquest espectacle pirotècnic. El consistori ha habilitat dues pàgines web per a fer la subscripció: https://www.valencia.es/sorteigmascleta o https://www.valencia.es/sorteomascleta.

En total se sortegen 360 entrades per a alguna de les mascletaes que se celebren de l'1 al 19 de març. Cada dia s'assignaran deu entrades dobles, per a la persona afortunada i un acompanyant. La invitació no podrà canviar-se per a un altre dia i, si hi ha faltes d'assistència, es recorrerà a una llista de reserva.

Sens dubte, el balcó de l´Ajuntament de València és el lloc més privilegiat per a veure les mascletaes. Punt de trobada de les autoritats municipals i autonòmiques, les falleres majors de València i les seues corts d´honor, i convidats de tots els àmbits. Ara, qualsevol ciutadà major d'edat i empadronat a la ciutat de València pot gaudir d'un esdeveniment fins fa tres anys a l´abast només d´uns pocs.

La iniciativa, impulsada per la Regidoria de Cultura Festiva, pretén que 'el balcó i l'Ajuntament no siguen patrimoni d´uns pocs sinó de tots els valencians'. En cada una de les edicions ha registrat més de 17.000 persones inscrites. El resultat es donarà a conéixer el dijous 22 de febrer.

També et pot interessar

stats