Els hotelers de València denuncien pintades vinculades a Arran a la seu

Consideren que es tracta un atac de turismefòbia, i l’Ajuntament de la ciutat ja ha condemnat els fets.

Pintades d'Arran a la seu de la FEHV
Pintades d'Arran a la seu de la FEHV

La seu de la Federació Empresarial d’Hoteleria de València (FEHV) ha aparegut amb diverses pintades a la façana. Els hotelers les atribueixen al col·lectiu independentista Arran, i han emés un comunicat de condemna que qualifiquen com un atac de turismefòbia. En una d’aquestes pintades es pot llegir “Culpables de la misèria”.

L’Ajuntament de València ja ha condemnat les pintades. El regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha assegurat a À Punt NTC que a València “no tenen lloc aquest tipus d’atacs”. A més, ha recordat que el sector de l’hoteleria a la ciutat és un “dels més importants” en l’àmbit comercial i “està format principalment per xicotetes empreses familiars que mereixen tot el nostre reconeixement”.

Per la seua banda, el grup popular de l’Ajuntament de València ha assegurat que les pintades són un atac “intolerable” contra els interessos econòmics i turístics de la ciutat. Des del grup de Ciutadans també han condemnat els fets i han demanat a l’alcalde, Joan Ribó, que hi mostre també el seu rebuig.

També et pot interessar