Els hospitals de la Comunitat Valenciana es reforcen per la grip

Segons el sistema de vigilància de la grip de Salut Pública, hui per hui, ja es diagnostiquen més del doble de casos que la setmana pasada.

VÍDEO | Els hospitals de la Comunitat Valenciana es reforcen per la grip

En l'última semana el virus de la grip ha doblat la seua incidència a la Comunitat Valenciana, tot i que encara no es considera epidèmia. Els reforços de personal ja s'han posat en marxa en els hospitals de les comarques valencianes, que ja han registrat saturacions puntuals a les entrades d'urgència.

En el cas de les urgències extrahospitalàries d'Alacant s'ha incrementat l'horari d'atenció al públic i en lloc d'obrir a les 9 de la nit, com fins ara, ho faran a les cinc a la ciutat i a les 3 a la zona de platges i a la resta de la comarca.

L'objectiu és descongestionar l'atenció primària als centres de salut i evitar el col·lapse de les urgències hospitalàries. Així, per tant, estos Punts d'Atenció obriran entre les 3 o les 5 de la vesprada i les 8 del matí de l'endemà per a atendre tots els pacients amb urgències no vitals o que acudisquen a consulta sense cita.

També et pot interessar

stats