Hospitalitzats dos treballadors afectats per l'incendi en un polígon a Manises

Els bombers continuaran les tasques de contenció i extinció al llarg de la nit.

VÍDEO | Hospitalitzats dos treballadors afectats per l\'incendi en un polígon a Manises

Dos treballadors de 41 i 51 anys han requerit ser hospitalitzats per inhalació de fum després de veure's afectats per l'incendi que s'ha declarat en una empresa del polígon de la Cova de Manises. Segons ha informat el Centre d'Informació i Comunicació d'Urgències, fins al lloc s'han desplaçat una unitat del SAMU i una unitat de SVB. Els serveis mèdics han assistit tres treballadors per inhalació de fum.

Un d'ells no ha necessitat el trasllat a un centre hospitalari, mentre que els altres dos, de 41 i 51 anys, han sigut traslladats en l'ambulància SVB a l'Hospital Intermutual de Levante. La unitat del SAMU roman al lloc de manera preventiva.  Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València, l'avís de l'incendi ha entrat cap a les 13:15 h d'aquest dilluns. L'empresa que crema està a prop de l'aeroport de València.

Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers, han donat l’avís cap a les 13:15 hores i sembla que el foc ha generat una gran columna de fum visible des de quilòmetres a distància. La fàbrica afectada està prop de l’aeroport de València. 

El dispositiu del Consorci Provincial de Bombers que treballa en l'incendi continuarà les tasques de contenció i extinció al llarg de la nit, ja que el foc evoluciona favorablement, però continua actiu. En concret, treballaran tres dotacions de bombers amb set efectius.

Per la seua banda, Emergències de la Generalitat ha explicat que s'ha evacuat les empreses del voltant del perímetre afectat per l'incendi, però no hi ha cap altra nau afectada pel foc.

També et pot interessar

stats