Hospitalitzat un menor de quinze anys després de ser atropellat a la CV-410 a Aldaia

El jove ferit segueix ingressat a l'hospital amb pronòstic reservat

Un vehicle del SAMU es va traslladar fins al lloc del succés, però l'equip sanitari no va poder fer res per salvar la vida del jove
Un vehicle del SAMU en una imatge d'arxiu / Europa Press

Un menor de quinze anys va resultar ferit amb politraumatismes dilluns passat després de ser atropellat a la carretera CV-410, en el terme municipal d'Aldaia (Horta Sud), i va ser traslladat a l'Hospital General de València, on continua ingressat amb pronòstic reservat.

Segons s'ha donat a conéixer aquest dimecres per mitjans locals, el jove va ser atropellat al voltant de les 20:00 h per dos vehicles. Aleshores, caminava per un tram fosc de la carretera, amb poca visibilitat per la falta d'enllumenat i, a causa de l'accident, va patir ferides molt greus. Segons les mateixes fonts, el menor va patir un impacte molt fort i va eixir disparat. Va patir després un segon atropellament per part d'un altre vehicle quan ja estava sobre la calçada.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) ha informat que va mobilitzar fins al lloc una unitat del SAMU i una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i l'equip mèdic va assistir el vianant per politraumatisme. Després, va ser traslladat en ambulància a l'Hospital General de València.

També et pot interessar

stats