Hospitalitzat un home en caure d'una grua al port de València

Un vaixell ha xocat contra la terminal MSC i ha fet caure a l'aigua la grua i l'home que estava dinsue

Un vaixell que transportava contenidors ha xocat contra la terminal MSC i ha fet caure una de les grues que hi treballaven
Un vaixell que transportava contenidors ha xocat contra la terminal MSC i ha fet caure una de les grues que hi treballaven / À Punt NTC

Un home està hospitalitzat després de caure d'una grua de més de 100 metres al port de València.

Un vaixell propietat de la terminal MSC, l’MSC Mia, ha tingut un accident durant la maniobra de desatracament al port de València. El braç de la grua s’ha enganxat amb un cable, fet que ha causat que se separara de la base de la grua i caiguera a terra.

L'home, que estava dins de la grua, ha caigut a l'aigua. L'Autoritat Portuària de València ha activat immediatament el protocol d'urgències i han acudit al rescat la Policia Portuària, els Bombers i Salvament Marítim, que l'han excarcerat i l'han traslladat a l'hospital la Fe de València.

Segons fonts del sindicat d'estibadors del port de València, l'home està greu. Té tres costelles trencades en cada costat, ja que el colp més gran se l’ha endut al pit, i algunes contusions. Se li ha fet una prova PCR i a la vesprada el traslladaran a planta.

En el port s'està treballant en les tasques de retirada de les restes de la grua.

També et pot interessar