Les hospitalitzacions baixen un 15% en una setmana, fins a 501 malalts de Covid

La Conselleria de Sanitat ha notificat 961 nous contagis i 8 defuncions en l’últim dia

Una infermera de l'UCI del Complex Hospitalari de Navarra atén un pacient ingressat en la Unitat de Vigilància intensiva.
Una infermera de l'UCI atén un pacient ingressat a la Unitat de Vigilància Intensiva. / Jesús Diges (Efe)

La davallada de la quarta onada a la Comunitat Valenciana té el seu impacte més directe en la pressió hospitalària, que baixa dia rere dia. Segons la darrera actualització de la pandèmia de la Conselleria de Sanitat Universal, ara mateix hi ha 501 malalts de coronavirus ingressats en els centres sanitaris valencians. Són un 15% menys que fa una setmana, quan hi havia 583 persones hospitalitzades. 

Cau també, tot i que més lentament, la pressió en les unitats de cures intensives. Hui dia hi ha 86 malalts en vigilància intensiva, un 16,5% menys que dijous passat, amb 103 persones en les UCI. 

La Conselleria de Sanitat ha notificat aquest dijous 961 nous contagis de coronavirus; una xifra lleugerament inferior a la de la mitjana diària de l’última setmana, que se situa en 1.115 positius. 

Ara per ara hi ha 15.062 casos actius al territori valencià; és a dir, persones malaltes de coronavirus. Són 848 menys que ahir, quan hi havia 15.910 positius actius. 

D’altra banda, el departament que dirigeix Ana Barceló ha notificat 8 defuncions, tot ells corresponents als 7 últims dies. El registre s’aproxima a la mitjana diària de morts de l’última setmana, amb 7,5 decessos. 

També et pot interessar

stats