Hosbec aposta per la reobertura de la mobilitat aèria per davant dels corredors turístics

Toni Mayor assegura que no s'ha de tindre por a fer-ho si es controla que les persones contagiades no viatgen.

VÍDEO | Hosbec aposta per la reobertura de la mobilitat aèria per davant dels corredors turístics

Aquest dilluns han començat els contactes per a posar en marxa els corredors turístics segurs per a atraure a la Comunitat Valenciana turistes de la Unió Europea amb totes les garanties sanitàries.

El president de la patronal hotelera Hosbec, Toni Mayor, ha explicat en una entrevista a À Punt Notícies que, més que corredors segurs, el que demana el sector és la "reobertura de la mobilitat aèria a tot Europa i tot el món".

La seua proposta és abaratir els tests ràpids d'antígens per a facilitar que les persones usuàries de les línies aèries puguen fer-se'ls abans de pujar als avions i demostrar així que no són portadores de la Covid-19, o guardar la corresponent quarantena si el test dona positiu.

Segons Mayor, "no s'ha de tindre por" a reobrir fronteres si es posen mitjans per a controlar que les persones amb Covid-19 no viatgen, perquè és l'única forma d'evitar un col·lapse econòmic global.

Així i tot, el president d'Hosbec s'ha mostrat satisfet per la intenció del govern d'habilitar corredors turístics segurs i ha assegurat que poden ser una ser "una esperança per al futur", sobretot en un any sense viatges de l'Imserso.

Mayor també ha explicat que les poblacions que entrarien en els corredors, serien la zona de la Costa Blanca, i les ciutats de València, Benidorm i Gandia, ja que concentren gran part del turisme estranger a la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats