Dos homes maten presumptament les seues dones a Astúries i Madrid

Amb aquests dos assassinats, les víctimes per violència masclista el 2018 arribarien a 32

La parella asturiana tenia dos fills menors, que en el moment del succés estaven a la vivenda familiar
La parella asturiana tenia dos fills menors, que en el moment del succés estaven a la vivenda familiar

La Policia Nacional ha detingut un home de 49 anys i d’origen dominicà després que haja matat de cinc punyalades la seua exparella en una perruqueria del districte madrileny de Villaverde.

El crim s’ha produït poc després de les 11:00 hores, quan l’home ha irromput en una perruqueria de Madrid i ha assestat cinc punyalades a la seua exparella, tres de les quals al tòrax, una en el coll i una altra en una mà.

Fonts d’Emergències de Madrid només han pogut confirmar la defunció de la dona a les portes d’una perruqueria després de practicar sense èxit les maniobres de reanimació durant més de trenta minuts, a més de practicar-li una toracotomia d’urgència.

La policia l’ha detingut en els voltants de la perruqueria i ha reconegut ser l’exparella de la víctima.

D'altra banda, un home de 50 anys ha assassinat presumptament la seua dona, de 29, a la pedania asturiana de La Caridad, que forma part de l’Ajuntament d’El Franco, i posteriorment s'ha suïcidat. 

Fonts de la Guàrdia Civil han confirmat que tot indica que es tracta d'un nou cas de violència de gènere. La parella tenia dos fills menors, que estaven a la vivenda familiar en el moment del fet.

La Guàrdia Civil ha trobat el cos de l'home penjat en una finestra i, posteriorment, el de la dona a l'interior de l'habitatge, amb ferides mortals per arma blanca, "suposadament víctima d'un homicidi".

Fonts del Tribunal Superior de Justícia d'Astúries (TSJA) han informat que, de moment, no consta que hi haguera denúncies prèvies per violència masclista ni per cap altre motiu entre la parella.

Les diligències, que s'han obert al jutjat de Castropol, són per violència sobre la dona, tot "atenent als indicis trobats en l'habitatge", han assenyalat des de l'alt tribunal.

Amb aquests dos assassinats, les víctimes per violència masclista el 2018 arribarien a 32. A més, segons les estadístiques oficials, i amb els dos fills que tenia aquesta parella asturiana, ja són dèsset els menors que han quedat orfes per aquest tipus de violència.

Busquen la parella de la dona morta a Borriol

D'altra banda, continuen buscant la parella sentimental de la dona, de 35 anys, trobada morta al seu domicili de Borriol, a la Plana Alta. Té antecedents penals per maltractament en una relació anterior i és el principal sospitós del crim. 

La policia judicial investiga si es tracta d'un altre cas de violència de gènere. Segons ha informat la Guàrdia Civil, ja se li ha practicat l'autòpsia i s'ha confirmat que va morir de forma violenta

També et pot interessar

stats