Troben mort l'home armat que s'ha atrinxerat a sa casa a Alaquàs

La situació va començar al voltant de la una del migdia d'aquest diumenge, quan l'home ha discutit amb la dona

Agents del Grup Especial d'Operacions treballen al carrer d'Alaquàs on un home armat s'ha atrinxerat / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
19 de febrer 2023 - 15:11 Actualitzat: 20 de febrer 2023 - 08:58

A Alaquàs, un home armat s'ha atrinxerat a sa casa, després d'una discussió familiar. Al lloc dels fets han acudit patrulles de la Policia Local i Nacional per a vigilar els seus moviments. Unitats del Grup Especial d'Operacions han accedit a l'habitatge passades les 15:30 hores i l'han trobat mort, després que, presumiblement, s'haja suïcidat.

La situació ha començat al voltant de la una del migdia, quan l'home en qüestió ha discutit amb la dona. Posteriorment, ella i els dos fills han abandonat l'habitatge amb l'ajuda d'agents de la policia. Per a desenvolupar aquesta operació s'ha hagut de tallar carrer al trànsit de vehicles i de vianants.

L'alcalde d'Alaquàs, Toni Saura, ha informat que els familiars de l'home mort estan "en perfectes condicions" i que els estan atenent els serveis sanitaris. El primer edil ha remarcat que es tracta d'"un fet aïllat" perquè aquesta persona "no tenia cap mena d'antecedent policial". Saura també ha explicat que en aquest cas "s'han unit l'auge de les malalties mentals després de la pandèmia i una persona que té una llicència d'armes", ja que l'home tenia dues armes curtes.

També et pot interessar

stats