Històries sobre la pandèmia i competicions professionals: així són els projectes valencians del món dels videojocs

València acull aquest cap de setmana la II Edició del Congrés de Videojocs i E-Sports de la Comunitat Valenciana

València acull aquest cap de setmana la segona edició del Congrés de Videojocs i E-Sports de la Comunitat Valenciana, que se celebra aquest divendres 29 i el dissabte 30 d’octubre  a Fira València. 

Dos dels projectes valencians que hi participen pertanyen a dos joves creadors amb un pes important dins del món dels videojocs: Beatriz Olcina i Pablo Navarro. 

Olcina ha guanyat premis com a productora i ha desenvolupat la història de Shine i la seua àvia a través d'un videojoc. Una obra que la jove productora valenciana vol portar més enllà dels clàssics jocs de pantalla, tractant temes socials i d'actualitat com l'Alzheimer i la pandèmia, que fan aprendre i transmetre emocions. 

Pablo Navarro, per la seua banda, té una empresa amb un dels millors equips d'E-Sport d'Espanya. Els seus jugadors tenen una posició destacada, que competeix de manera professional en l'àmbit nacional i internacional. Així, la seua companyia compta amb la col·laboració d'esportistes professionals i youtubers coneguts, que arrosseguen molts seguidors. 

Una realitat paral·lela en la qual el talent valencià més jove ha arribat amb nous missatges que difondre en la societat. 

També et pot interessar

stats