La història de Puri i Pepe o com la crisi fa créixer la bretxa social

Aquesta parella de Bellreguard malviu en un espai en ruïnes. El veïnat del poble reclama per a ells una llar digna de renda social

Família sense recursos a Bellreguard / À Punt
Fran Martínez
17 d'abril 2021 - 18:33

La successió de crisis està fent augmentar el nombre de persones en risc d'exclusió social. Un exemple el trobem en el cas de Puri i Pepe, una parella que des de fa quatre anys malviu en un espai en ruïnes i es guanya la vida amb la ferralla i els treballs ocasionals. 

El veïnat de Bellreguard assegura que estan integrats i reclama per a ells un habitatge digne de renda social. À Punt ha parlat amb ells. Purificació Heredia ha mostrat les condicions en què malviuen. Pepe algunes temporades treballa d'agranador i això li permet cotitzar de tant en tant a la Seguretat Social.

Puri mira les fotos de les seues filles
Puri mira les fotos de les seues filles / À Punt

Puri va ser maltractada per una parella anterior. A més, té problemes de salut mental. Les seues filles actualment estan en un centre d'acolliment de Catalunya, encara que ella les vol tindre amb ella.

El veïnat d'aquest poble de la Safor considera que la parella està ben integrada i demana per a ells una llar digna de renda social que, segons l'Ajuntament de Bellreguard, ja està en tràmits a la Conselleria d'Habitatge.

També et pot interessar

stats