Així és com han viscut els valencians i les valencianes la grossa de Nadal

Parlem amb els afortunats que, malgrat el difícil 2020, aquest dimarts han tingut motius per a celebrar.

VÍDEO | Així és com han viscut els valencians i les valencianes la grossa de Nadal

La loteria ha deixat a la Comunitat Valenciana al voltant de 141 milions d’euros. Els cinc premis del sorteig extraordinari de Nadal han quedat repartits per les comarques del nostre territori. Per exemple, tres dècims del número 72897, el premi gros de Nadal, s’han quedat a Xàbia, Oliva i Alfara del Patriarca, tres municipis que sumen, en total, 1,2 milions d’euros. També ha tocat el segon (del qual s’han venut més de noranta sèries), part dels dos quarts i part de tres cinquens.

Els valencians i les valencianes que tenien alguns d’aquests números han viscut aquest dimarts amb molta emoció. Inma Roig, veïna de Meliana, ha contat a À Punt NTC que, per a ella, la celebració del premi és agredolça. “Han eixit dos dècims del casino en honor al meu pare, que va faltar fa un any. És un regal molt bonic que ens ha deixat a tota la família”, ha expressat.

Uns altres premiats no només comparteixen el dècim, sinó també la família, com una parella de germans que han sigut premiats amb un dècim. També hi ha altres històries, com les de les persones que s’han alçat del llit i ja eren milionàries, o els afortunats que van comprar el dècim a última hora. “Tot ajuda, que la família està molt necessitada. És la primera il·lusió de la meua vida”, ha dit altra veïna a À Punt NTC.

La loteria també ha caigut en una associació de malalts d’Alzheimer. “Qualsevol taller de la terapeuta que abans era car, ara, que tenim aquests 12.000 euros, el podem fer. Podem fer qualsevol cosa”, han expressat, emocionats, des de l’associació.

També et pot interessar

stats