Hackegen una xarrada sobre violència masclista a Sant Vicent del Raspeig i amenacen de mort les participants

L’esdeveniment telemàtic es va veure interromput per música hardcore i una veu va començar a dir: “morireu totes”.

Façana del consistori de Sant Vicent del Raspeig
Façana del consistori de Sant Vicent del Raspeig / Europa Press

Una xarrada telemàtica organitzada per la Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Sant Vicent del Raspeig sobre violència de gènere ha patit un hackeig, on s'ha amenaçat i insultat les participants de l'esdeveniment.

L'activitat, que va tindre lloc dimecres passat , es va veure interrompuda per música hardcore en el moment en què una víctima va començar a relatar la seua experiència a la resta d'integrants. Les persones que es trobaven en la sessió van pensar que es tractava d'un problema tècnic amb el so; no obstant això, una veu va accedir a la xarrada per a amenaçar les participants: "Morireu totes".

Paral·lelament, en el xat van començar a aparéixer missatges com "bruta", "puta", al costat de frases com "torna a la cuina", la qual cosa va obligar a detindre immediat l'activitat.

L'Ajuntament ha informat que les ponents es troben bé i que interposaran una denúncia davant la Guàrdia Civil. L'alcalde, Jesús Villar, ha condemnat l'"atac masclista" que va patir la jove durant la xarrada. "És incomprensible que es continuen donant aquest tipus de fets i existisquen persones que es dediquen a manifestar el seu odi en xarrades amb temes tan sensibles", ha indicat.

També et pot interessar

stats