Hackegen el Twitter de l’Ajuntament de València “per corrupció”

El consistori ha estat vora dues hores sense poder entrar en el compte.

Captura de pantalla del tuit de l'usuari @ajuntamentVLC
Captura de pantalla del tuit de l'usuari @ajuntamentVLC

“Aquest compte ha sigut hackejat per corrupció”. Aquesta és la publicació que es podia llegir entre les 15:45 hores i prop de les sis de la vesprada en el compte de Twitter de l’Ajuntament de València. En les vora dues hores que ha estat visible, ha superat els 2.000 retuits i ha generat centenars de comentaris.

El departament de premsa del consistori ha confirmat a À Punt NTC que es tracta d'un hackeig i que estaven fent els tràmits necessaris amb Twitter per a recuperar l'accés al compte, ja que la contrasenya havia sigut canviada i no podien accedir-hi.

Tot i que el tuit ja ha sigut esborrat, ha acumulat gran quantitat de reaccions dels seguidors del consistori. “Es tracta d’una acció d’entreteniment”, han afirmat fonts de l’Ajuntament.

“Collons amb el CM [community manager] del PP, lleveu-li la contrasenya ja, xe”, “Luis Salom, eres tu?”, “Ribó, ves-te’n ja”, “El becari de l’estiu”. Els comentaris al tuit de l’usuari @ajuntamentVLC se succeeixen, acompanyats de mems i fotografies que fan burla d'aquest robatori digital.

Des del consistori han afirmat en un tuit que el compte torna a funcionar amb normalitat. A més, han anunciat que ja han denunciat el robatori d'identitat als cossos i forces de seguretat de l'Estat.

També et pot interessar

stats