La Guàrdia Civil troba el cos de l'home desparegut en una cala de Torrevella

Havien desaparegut mentre nadaven ell i una dona, que ja va ser localitzada morta a última hora de la vesprada davant el passeig de Punta Carral

Dispositiu de rescat de la Guàrdia Civil a Torrevella
Dispositiu de rescat de la Guàrdia Civil a Torrevella / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
24 de setembre 2021 - 10:00 Actualitzat: 24 de setembre 2021 - 11:54

En aigües de les cales de Torrevella, la Guàrdia Civil ha trobat el cos de l'home que va desaparéixer aquest dijous mentre nadava. Feia una hora que s'havia représ la recerca quan, al voltant de les 10:20 hores, el dispositiu ha localitzat el cadàver. Havia desaparegut ell i una dona que ja va ser localitzada morta a última hora de la vesprada.

El cos l'han detectat des de dalt del penya-segat de la cala de la Zorra. La mar està bastant moguda i el cadàver apareix i desapareix dins de l'aigua. Hi ha un helicòpter treballant-hi i els bussos, que tenen acotada la zona on està el cos, intentaran traure'l de l'aigua en el moment més segur.

La Guàrdia Civil va trobar el cadàver de la banyista, de 30 anys, i nacionalista sueca, a més de tres quilòmetres al sud de la zona on va desaparéixer. Els esforços se centren ara a traure de la mar l'home, de nacionalitat russa.

Els dos van ser donats per desapareguts a primera hora de la vesprada de dijous, després d'un seguit d'avisos al 112 sobre la presència d'un home i una dona a la mar, a la cala de la Zorra.

Segons han indicat testimonis presencials al diari Información, els desapareguts es trobaven en aquesta cala coneguda pels salts a la mar dels banyistes, però que és una àrea de penya-segats perillosa. Sembla que la dona s'hi va quedar atrapada entre l'onatge i les roques i l'home va intentar rescatar-la. El resultat va ser la desaparició d'ambdós.

La Guàrdia Civil, amb el suport de Salvament Marítim, va desplegar un dispositiu de rescat i al voltant de les 20:30 hores van rescatar el cos de la dona, davant el passeig de Punta Carral, també anomenada Punta Margalla.

En les tasques de recerca participa l'embarcació de Salvament Marítim i també intervé un helicòpter de la Guàrdia Civil.

També et pot interessar

stats