La Guàrdia Civil treballarà amb la policia colombiana per a esclarir el triple homicidi del Saler

A l'habitatge a Colòmbia d'un dels presumptes narcotraficants assassinats han pintat un grafiti amb el missatge 'Game over' [El joc s'ha acabat]

"Game over los Vega" [el joc ha acabat], el missatge que ha aparegut en una de les residències del clan a Barranquilla (Colòmbia)
"Game over los Vega" [el joc ha acabat], el missatge que ha aparegut en una de les residències del clan a Barranquilla (Colòmbia) / À Punt NTC

La Guàrdia Civil treballarà de manera coordinada amb les autoritats policials de Colòmbia per a esclarir l'homicidi dels tres homes localitzats dimarts a la nit amb impactes de bala en un vehicle Volkswagen Passat aparcat al costat de les torres d'apartaments del Saler, en el parc natural de l'Albufera, segons ha informat la delegada del govern en la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé.

Un agent de la policia criminalística de la Guàrdia Civil inspecciona el vehicle on estaven els cossos
Un agent de la policia criminalística de la Guàrdia Civil inspecciona el vehicle on estaven els cossos / OPC València

Els investigadors del grup d'homicidis treballen amb la hipòtesi d'una revenja per assumptes relacionats amb el narcotràfic. La possibilitat va posar-se damunt la taula des del primer minut, per les característiques del crim, i va prendre força després que la premsa colombiana publicara que una de les víctimes és Roberto Vega Daza, membre d'un clan de traficants de cocaïna de Barranquilla. Mesos abans havia sobreviscut a un tiroteig a Colòmbia on van morir el pare i dos germans. Hores després del crim ha aparegut un grafiti a una residència de la família a Puerto Colombia amb la frase "Game over Los Vega" pintada en roig. A una de les zones que controla una banda rival s'han llançat focs d'artifici.

Les autòpsies han començat a practicar-se aquest dijous, segons ha confirmat Bernabé. Segons Levante-EMV, s'han identificat almenys quinze impactes. Els cossos els va localitzar una veïna que és, ara mateix, "el testimoni principal de la situació", segons ha indicat Bernabé. El jutjat d'instrucció número 14 de València, que ha assumit la investigació, ha declarat la causa com a secreta.

Imatge de Roberto Vega Daza, el narcotraficant que la premsa colombiana situa entre els morts
Imatge de Roberto Vega Daza, el narcotraficant que la premsa colombiana situa entre els morts / CTV / À Punt NTC

També et pot interessar

stats