La Guàrdia Civil rescata un caro i investiga un home per delicte contra la fauna

Aquest ocell rapinyaire nocturn es recupera al Centre de Recuperació d'Espècies del Saler 

La Guàrdia Civil rescata un caro i investiga un home per un delicte contra la fauna / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil de Vallada ha rescatat a Barxeta (Costera) un caro que es trobava ferit al cap a causa d'impactes contra una tanca on l'havien deixat. Per aquests fets, s’investiga un home per un possible delicte relatiu a la protecció de la flora, la fauna i els animals domèstics.

El 22 de març el Servei de Protecció de la Naturalesa de Vallada i el Servei Cinegètic de la Guàrdia Civil van realitzar una inspecció en una explotació agropecuària al terme de Barxeta. Durant la inspecció, els agents van intervindre un cep metàl·lic, dues gàbies parany i tres llaços de cable d'acer, a més del medicament veterinari Supona, sobre el qual hi ha una alerta de l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris que exigeix la retirada de tots els lots.

Quan els investigadors es van endinsar a les instal·lacions, van localitzar un ocell rapinyaire nocturn de l'espècie caro. A simple vista, els agents van poder observar que l'animal presentava lesions al cap, possiblement a causa d'impactes.

L'ocell va ser entregat al Centre de Recuperació d'Espècies del Saler, on els veterinaris van informar els investigadors que tenia símptomes d'hipotèrmia i ferides al cap. Per això actualment està rebent les cures necessàries per a la seua ràpida recuperació i futura introducció en el seu hàbitat.

El Servei de Protecció de la Naturalesa de Vallada investiga un home de 46 anys per un delicte relatiu a la protecció de la flora, la fauna i els animals domèstics a Barxeta.

També et pot interessar

stats