La Guàrdia Civil rescata un bebé a Torrevella tancat dins del cotxe de sa mare

La dona, de nacionalitat belga, de 36 anys, es va deixar les claus a l'interior del vehicle per accident amb una xiqueta de sis mesos a l'interior

El cotxe on s'havia quedat atrapat el bebé / À Punt NTC

La Guàrdia Civil ha alliberat un bebé que es va quedar tancat a l'interior d'un cotxe quan sa mare es va deixar les claus dins per accident.

Els fets van succeir el 13 de maig, al voltant de les 08:30 hores, quan els agents de la Guàrdia Civil de Torrevella, que es trobaven patrullant a la zona de restaurants del passeig marítim, van ser alertats per diverses persones.

Els guàrdies civils van trobar al costat del cotxe una dona molt nerviosa. La dona, de nacionalitat belga, de 36 anys, que no parlava espanyol, va explicar mitjançant senyals als agents que se li havia tancat el cotxe amb les claus dins i amb la seua xiqueta de sis mesos a l'interior.

La temperatura del carrer començava a pujar i, amb el perill que això comportava per a la menor, els agents van fracturar la finestra del copilot, i van aconseguir obrir el vehicle per a alliberar la xiqueta, que estava en bon estat de salut.

També et pot interessar

stats