La Guàrdia Civil reprén a Eivissa la recerca del cos de l'alacantina desapareguda el 31 d'octubre

Inspeccionaran de nou la zona de Sant Antoni a l'illa on es va allotjar en una casa ocupada.

Núria Escalante es va allotjar en una casa ocupada a Sant Antoni de Portmany
Núria Escalante es va allotjar en una casa ocupada a Sant Antoni de Portmany / Arxiu

Agents de la Guàrdia Civil i voluntaris reprenen aquest dilluns a Eivissa les tasques per a buscar el cos de Núria Escalante, l'alacantina de 52 anys que va desaparéixer el 31 d'octubre de l'any passat.

La dona, de Sant Joan d'Alacant, havia viatjat a Eivissa per a buscar faena i es va allotjar en una casa ocupada a Sant Antoni de Portmany, d'un amic d'un dels seus fills. El fill va presentar la denúncia el 5 de novembre passat després de no poder contactar amb ella i que el seu mòbil estiguera apagat o fora de cobertura. La desapareguda ja havia treballat en altres ocasions a Eivissa, tant en hoteleria com de guarda de seguretat.

Després del fets, quatre homes d'origen estranger van ser detinguts com a sospitosos de la desaparició, però poc després quedaren en llibertat.

Ara els agents de la policia judicial comencen de nou a inspeccionar la zona de Sant Antoni de Portmany on es va produir la desaparició per a intentar trobar el cos i tornaran a escorcollar diversos indrets, com cases abandonades i pous.

També et pot interessar