La Guàrdia Civil redueix a tirs un home a les Coves de Vinromà

Un agent ha disparat dues vegades a les cames de l'home, armat amb una arma blanca

Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Guàrdia Civil
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Guàrdia Civil / Europa Press

La Guàrdia Civil ha reduït a tirs un home a les Coves de Vinromà (Plana Alta) aquest diumenge al voltant de les 7 del matí, després que provocara danys materials en un pub i diversos vehicles i amenaçara amb una arma blanca els agents.

Clients del pub han telefonat a la Guàrdia Civil en el moment que l’home ha començat a provocar danys materials al mobiliari del local. Quan hi han arribat els agents, l’home ja estava al carrer. Després de demanar-li que es calmara, els ha amenaçat amb una arma blanca.

Segons han explicat fonts policials, l'home s'ha llançat damunt d'un dels agents quan intentaven reduir-lo, moment en què li han disparat dues vegades a les cames. A conseqüència de les ferides, que no posen en risc la seua vida, ha hagut de ser traslladat a un hospital. A hores d'ara està detingut i custodiat per agents de la Guàrdia Civil en aquest centre sanitari.

L'home està acusat de tres delictes: un d'atemptat contra agent de l'autoritat, un altre de robatori amb violència i un tercer d'alteració greu de l'orde públic.

També et pot interessar

stats