La Guàrdia Civil manté la recerca del cos de Marta Calvo a l'abocador de Dosaigües

Les anàlisis de l'ADN de les restes trobades a Manuel tardaran almenys una setmana més.

La Guàrdia Civil manté la recerca de les restes mortals de Marta Calvo a l'abocador de Dosaigües
La Guàrdia Civil manté la recerca de les restes mortals de Marta Calvo a l'abocador de Dosaigües / Manuel Bruque (Efe)

La recerca del cos de les restes de la jove valenciana Marta Calvo continua aquest dilluns a l'abocador de Dosaigües, a l'espera dels resultats de l'anàlisi de les restes trobades a la casa de Manuel (Ribera Alta) on suposadament la van esquarterar.

Agents de la Guàrdia Civil acumulen dotze dies revisant l'abocador per a trobar restes de la jove d'Estivella, que es troba desapareguda des del 7 de novembre, quan va visitar el narcotraficant Jorge Ignacio Palma, que està detingut pel crim, al seu domicili.

Palma, que es va entregar a la Guàrdia Civil un mes després de la desaparició, afirma que la jove va morir de manera accidental i ha confessat que va desmembrar el cos i en va repartir les parts per alguns contenidors. Des de llavors, es busca el cos de la jove valenciana a Manuel i als voltants, així com a l'abocador de Dosaigües, on arriben els residus urbans de l'àrea metropolitana de València.

El modus operandi de Palma, una pràctica sexual amb cocaïna de gran puresa, ha estés la investigació a cinc casos més per a trobar possibles connexions amb el detingut a València, Madrid i Catalunya. A més, s'han advertit les autoritats italianes per si tenen coneixement de víctimes en circumstàncies similars a les que s'investiguen a Espanya.

En la inspecció del domicili de Manuel, on el detingut vivia de lloguer, s'han trobat restes biològiques que podrien pertànyer a la xica. Els resultats de les proves d'ADN poden tardar entre dotze i quinze dies, segons fonts de la investigació, encara que el delegat del govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha assenyalat que podrien estar “d'ací a una setmana” perquè havia determinat que tenen “caràcter urgent”.

Emotiu missatge de la mare a Facebook

La incertesa sobre el final de les restes mortals de Marta Calvo agreuja el patiment de la família. Aquest dilluns la mare de Marta ha publicat en Facebook un emotiu missatge en memòria de la filla, en què assegura que la portarà al cor.

“Puc plorar perquè se n'ha anat o riure perquè ha viscut. Puc tancar els ulls i resar perquè torne o puc obrir-los i veure tot el que ha deixat. El meu cor pot estar buit perquè no la puc veure o pot estar ple de l'amor que compartim. Puc plorar, tancar la ment, sentir el buit o puc fer el que li agradaria a Marta, somriure, obrir els ulls, estimar i continuar avant”.

També et pot interessar