La Guàrdia Civil localitza restes al cotxe del presumpte assassí de Marta Calvo

Els gossos de rastreig han marcat dos punts al maleter.

Imatge de la detenció de Jorge Ignacio Palma
Imatge de la detenció de Jorge Ignacio Palma / À Punt NTC

La Guàrdia Civil ha localitzat aquest dijous restes biològiques al cotxe del presumpte assassí de Marta Calvo, desapareguda ara fa poc més d’un any a Manuel (Ribera Alta), segons ha pogut confirmar À Punt. Els gossos han marcat dos punts al maleter del cotxe de Jorge Ignacio Palma després d’un rastreig.

Les restes s'han enviat a Madrid per a extraure'n mostres d’ADN, ja que a primera vista no s’observava cap taca ni evidència de restes de cap tipus. Aquest és el motiu pel qual ara les mostres s'hauran d'analitzar en profunditat sota llum forense i en un laboratori.

El vehicle és un Volkswagen Passat que el sospitós, segons els investigadors, podria haver utilitzat per a traslladar el cos de Marta Calvo i del qual es va tractar de desfer després de la mort de la jove.

La Guàrdia Civil va sol·licitar l'octubre passat al jutjat d’instrucció número 20 –el que dirigeix la investigació per la mort de Marta Calvo i altres dues dones–, que endarrerira una declaració de l’acusat, precisament per a disposar de més temps per a la realització d’aquesta investigació al vehicle.

El detingut, que es va entregar el 4 de desembre de l’any passat a la caserna de la Guàrdia Civil de Carcaixent (València) afirma que la mort de la jove fou “un accident”. Després de huit mesos de recerca i milers de tones de fem revisades, la Guàrdia Civil encara no ha trobat cap resta humana a l'abocador on, suposadament, l’autor confés del crim va llançar les restes del cos de la jove.

També et pot interessar

stats