La Guàrdia Civil ja disposa de sis testimonis de dones que van sobreviure a l'assassí de Marta Calvo

Els investigadors localitzen tres dones més que afirmen que Palma els va introduir cocaïna als genitals en contra de la seua voluntat.

Jorge Ignacio Palma, l'assassí confés de Marta Calvo, amb la Guàrdia Civil
Jorge Ignacio Palma, l'assassí confés de Marta Calvo, amb la Guàrdia Civil / Arxiu

Els investigadors de la Guàrdia Civil han localitzat tres dones més que afirmen que l'assassí confés de Marta Calvo els va introduir cocaïna als genitals en contra de la seua voluntat. Aquestes dones han contat el seu testimoni als agents, però de moment no han prestat declaració oficial, ja que són estrangeres en situació irregular, segons ha avançat el diari Levante-EMV.

Aquests tres nous testimonis se sumen a les declaracions de tres dones espanyoles que van sobreviure a trobades sexuals amb Jorge Ignacio Palma, i que han denunciat haver patit una intoxicació pareguda a la que presumptament va matar Marta Calvo. A més, un jutjat ha reobert el cas de la mort d'una prostituta per sobredosi de cocaïna a l'abril al barri de Russafa de València, i la Guàrdia Civil investiga el cas d'una altra dona que va perdre la vida a la mateixa ciutat en circumstàncies semblants.

Per ara, els investigadors relacionen el sospitós amb tres morts i amb altres sis relacions amb dones en què va seguir el mateix procediment, una combinació de cocaïna i de pràctiques sexuals de risc no consentides, que va acabar amb la mort de la jove d'Estivella.

Mentrestant, la Guàrdia Civil manté la recerca del cos de Marta Calvo a l'abocador de Dosaigües (Foia de Bunyol), des del passat 9 de novembre.

També et pot interessar

stats