La Guàrdia Civil investiga la mort dels dos operaris a Aras de los Olmos

El sinistre s'ha produït mentre treballaven en obres d'apuntalament al quilòmetre 2 de la CV-363.

Els bombers, en el lloc de l'accident

La Guàrdia Civil manté oberta la investigació per aclarir les circumstàncies de l'accident laboral que ahir s'emportà la vida de dos operaris a Aras de los Olmos mentre treballaven amb una grua en l'apuntalament de la carretera CV-363. 

Tot apunta que el terra ha cedit i això ha provocat que la grua caiguera per un barranc de 40 metres de fondària. Parla el tinent Benjamín Plaza. 

Una grua amb dos operaris va caure aquest divendres per un barranc de vora 40 metres mentre treballaven a la carretera CV-363 entre Losilla i la Pobla de Sant Miquel. Segons ha confirmat a Les notícies del migdia l'alcalde d'Arcos de las Salinas, José Luis Albir, han mort els dos treballadors. El CICU ha concretat que tenien 51 i 59 anys. 

Sembla que la causa del sinistre és un moviment de terres. Fins al lloc de l'accident s'han desplaçat dos helicòpters d'emergències i dues dotacions de bombers i una de bombers forestals. També han demanat l'ajuda de mitjans d'Aragó ja que l'accident s'ha produït prop de la frontera entre les dues autonomies. La Guardia Civil ha obert una investigació per aclarir les causes exactes de l'accident.

Durant els quatre primers mesos de 2019, 14 treballadors han mort a la Comunitat Valenciana. Tot i que la xifra de sinistres continua sent elevada, hi ha una reducció considerable de 24 víctimes mortals menys respecte al mateix període de l'any passat.  

També et pot interessar