La Guàrdia Civil investiga la mort d'un legionari durat unes maniobres al camp de tir d'Agost

Aquest és el segon accident mortal d'un militar en menys d'un any.

Imatge: Europa Press
Imatge: Europa Press

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per la mort d'un legionari de 22 anys durant unes maniobres al camp de tir d'Agost, a la comarca de l'Alacantí.  El soldat, que era de Palma de Mallorca i només portava cinc mesos en la Legió, ha mort d'un tret, que ha sigut letal tot i els intents del SAMU d'auxiliar-lo.

Aquest és el segon accident mortal d'un militar en menys d'un any, ja que el passat mes de maig un home de 27 anys de Melilla va ser atropellat per un vehicle blindat mentre participava en una activitat d'ensinistrament.

L'accident s'ha produït sobre les 18.20 hores durant l'execució d'un exercici de foc real, programat en una eixida 'Alfa' de la companyia, amb un centenar de persones al comandament d'un capità.

El legionari ha mort com a conseqüència de les ferides patides. El Ministeri de Defensa ha obert una investigació per a tractar de determinar les circumstàncies en les quals s'ha produït el tret. A més, el cas ha sigut posat en mans de la Policia Judicial i del jutjat corresponent.

També et pot interessar

stats