La Guàrdia Civil investiga la desaparició de Wafa com a "no voluntària"

La jove va ser vista per última vegada el 14 de novembre a Carcaixent, una ciutat pròxima a Manuel, on va desaparéixer Marta Calvo.

La Guàrdia Civil investiga la desaparició de Wafa com a \"no voluntària\"
La Guàrdia Civil investiga la desaparició de Wafa com a "no voluntària"
12 de desembre 2019 - 17:43

El delegat del govern central a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha informat que la Guàrdia Civil està investigant com a "no voluntària" la desaparició de Wafa, la jove de 19 anys a qui se li va perdre la pista el 14 de novembre a Carcaixent (Ribera Alta).

S'ha demanat la incorporació d'investigadors de la Unitat Central Operativa (UCO) per a resoldre la desaparició. En un primer moment, es va pensar que la xica se n'havia anat per pròpia voluntat, com ja havia fet alguna altra ocasió. El fet que s'hagueren esborrat els comptes de les xarxes socials de la jove refermava aquesta hipòtesi, ha explicat Fulgencio, que ha apuntat, però, a novetats en la investigació que obliguen a canviar la perspectiva.

Fulgencio ha volgut deixar clar que no hi ha indicis de la relació amb aquesta desaparició i la de Marta Calvo a Manuel, una població veïna de Carcaixent, on es perd la pista de Wafa després d'eixir de casa d'una amiga.

També et pot interessar

stats