La Guàrdia Civil intervé més de 8.300 peces de roba falsificada en el port de València

L'home investigat duia una gran quantitat d'embalums i catorze telèfons mòbils d'alta gamma

Embalums i telèfons mòbils confiscats per la Guàrdia Civil
Embalums i telèfons mòbils confiscats per la Guàrdia Civil / Guàrdia Civil

Efectius de la Guàrdia Civil de València han intervingut més de 8.300 peces de roba, catorze telèfons intel·ligents d'alta gamma i 1.500 euros en efectiu en una inspecció rutinària en un embarcament de passatgers i vehicles, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

Els fets van ocórrer el mes d'octubre quan els agents, en el marc dels controls realitzats durant l'embarcament de passatgers i vehicles en el port de València, van procedir a la inspecció d'un vehicle que transportava una gran quantitat d'embalums que, segons el conductor, eren de roba usada que pensava donar als seus familiars.

Una vegada inspeccionat el vehicle, van trobar una gran quantitat de peces noves, moltes de les quals portaven encara col·locat el sistema d'alarma antirobatori. A més, ocults entre altres embalums de roba, es van trobar dues bosses amb un total de catorze telèfons intel·ligents d'alta gamma embolicats en paper d'alumini per a evitar-ne el bloqueig.

Així mateix, els agents van esbrinar que almenys dos dels terminals s'havien robat a França, per la qual cosa van obrir una investigació a l'home per un delicte d'encobriment.

Finalment, van intervindre més de 8.300 peces de roba amb un valor aproximat de 25.000 euros, catorze telèfons intel·ligents d'alta gamma valorats en 7.000 euros aproximadament i 1.500 euros en efectiu. Les diligències han sigut entregades en el jutjat de primera instància i instrucció número 6 de València.

També et pot interessar

stats