La Guàrdia Civil intervé més de 3.200 tests d'antígens a Manises

L'empresa no tenia els permisos necessaris per a comercialitzar les proves ràpides d'autodiagnòstic

Caixes amb els tests d'antígens intervinguts
Caixes amb els tests d'antígens intervinguts / Guàrdia Civil

La Guàrdia Civil, dins de les tasques d'inspecció en comerços, ha intervingut, en un polígon de Manises, més de 3.200 tests ràpids d'antígens perquè mancaven les autoritzacions necessàries per a comercialitzar-los.

Segons informa l'Institut Armat, el 21 de gener al matí, la Patrulla Fiscal i de Fronteres de la Guàrdia Civil de Sagunt va fer una inspecció en un comerç situat en un polígon del municipi de l'Horta Sud.

Els agents van detectar diverses caixes ocultes entre diferents tipus de mercaderies. Quan van inspeccionar-ne el contingut, van veure que hi havia més de 3.200 tests ràpids d'antígens, de diferents marques, per a ús autodiagnòstic de la covid.

Els agents, després d'entrevistar-se amb l'administradora de l'empresa, van verificar que la companyia no tenia l'autorització per a la venda, distribució, emmagatzematge de productes sanitaris de diagnòstic in vitro i de permís de comercialització per part de l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris.

Per eixa raó els agents van intervindre 11 caixes, amb més de 3.200 tests ràpids d'antígens, de diferents marques.

Les gestions policials continuen amb la finalitat de descobrir la traçabilitat d'aquest producte i els fets han sigut posats en coneixement de la Direcció general de Farmàcia i Productes Sanitaris de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública de València.

També et pot interessar

stats